CRC_6838.jpg

Fotografiranje eventa

Uskoro dolazi važan događaj u pripremu kojeg ulažete puno truda i novaca pa stoga želite da dio uloženoga ostane trajno zabilježen. Bila to međunarodna konferencija u najboljem hotelu ili privatna zabava u malom privatnom okruženju profesionalni fotograf osigurati će da svi vaši važni gosti i svi važni događaji ostanu sačuvani za poslovnu ili privatnu arhivu. Profesionalni fotograf zna važnost sponzora i pokrovitelja, konteksta i cilja samog događaja, profesionalni fotograf je svjestan važnosti svih gostiju, kako onih važnih tako i osoba koje sudjeluju u pripremi eventa.

U slučaju poslovnih kongresa i konferencija omogućavamo trenutan izbor i isporuku nekoliko fotografija za „press release“ kako bi se osigurala medijsko praćenje i ilustriranje za potrebe PR službi i potrebe novinskih agencija. Preostale fotografije isporučujemo na DVD u roku do najviše 7 radnih dana.
Prilikom fotografiranja obraćamo posebnu pažnju na najvažnije uzvanike i govornike, sukladno dogovoru sa organizatorima događanja.

Također, profesionalni fotograf vodi računa da u isti kontekst dovede temu konferencije ili predavanja i važne govornike kako bi se samo jednom slikom jasno prenio smisao događanja. Uz to nastojimo zabilježiti i sve važne sponzore koji vas podupiru u organizaciji događanja.

Profesionalni fotograf eventa ne može obaviti posao bez adekvatne opreme jer uglavnom radi u vrlo lošim i zahtjevnim svjetlosnim uvjetima. Stoga fotografiramo najnovijom generacijom fotoaparata koja omogućava maksimalnu iskoristivost fotografije i velika povećanja ukoliko se pokaže potreba, kao i fotografiranje u lošim svjetlosnim uvjetima.

Za važnije fotografije osiguravamo fotografiranje dodatnom foto rasvjetom prema potrebi kako bi osigurali vrhunsku tehničku i estetsku kvalitetu fotografija.

Sve fotografije su vrlo brzo na raspolaganju isključivo organizatoru odn. ugovaratelju usluge fotografiranja putem internet dostave (Jumbo mail, Dropbox, Google drive i sl.).

Ukoliko organizirate poslovnu promociju i imate važne goste profesionalni fotograf će to zabilježiti i time maksimizirati marketinšku stranu događaja te osigurati profesionalne fotografije za vaše web stranice ili za promociju na društvenim mrežama. Kvalitetne fotografije znatno povećavaju iskoristivost društvenih mreža (Facebook i sl.) kroz povećanu penetraciju i vidljivost te povećani broj pratitelja vaših stranica.

Plaćanje za navedenu i druge vezane usluga izvršava se gotovinom ili virmanom po isporuci DVD sa fotografijama uz izdavanje R1 računa kojim se troškovi mogu i računovodstveno pravdati.

Ukoliko organizirate privatni party, rođendan ili sličan događaj profesionalni fotograf će osigurati kvalitetne slike za vlastitu uspomenu i za uzvanike uz istovremeno rasterećivanje sebe ili svojih najdražih uloge fotografa koji često i ne ostane zabilježen na fotografijama (naravno, jer on ili ona fotografiraju) te time omogućavate da svi uživaju u događaju, a istovremeno su i svi na fotografijama. Garantiramo diskreciju te će fotografije privatnih evenata biti isporučene isključivo naručitelju usluge.