O nama

STUDIO_CRC

Priču o nama pišu naši klijenti i partneri (vidi dolje), jer svi naši megapikseli ne vrijede koliko vrijedi poziv klijenta koji želi da mu snimite fotografiju koju želi i treba. Nema tih novaca koji može nadmašiti smiješak zadovoljne mladenke ili zasjeniti pogled njezinog supruga dok prvi put gledaju svoje fotografije vjenčanja.

Profesionalni fotograf ima veliku odgovornost, ali i veliko zadovoljstvo.

Odrasli na, danas zaboravljenoj, tehnici crno bijelog filma, negative smo zamijenili digitalnim fotoaparatima, a mirise foto kemikalija zamijenili računalima i velikim monitorima. Kontinuirano ulaganje u tehnologiju, ali i vlastito obrazovanje omogućava nam rješavanje kompliciranih fotografskih zadataka na zadovoljstvo naših klijenata.

black.gif

Profesionalni fotograf mora razumjeti potrebe tvrtki i osoba koje nas angažiraju da im pomognemo u plasiranju njihovih proizvoda ili bilježenju njima važnih aktivnosti naša je prednost. Možemo reći da, ako vi, slučajno, ne znate kakve točno fotografije trebate, profesionalni fotograf zna jer kada radite ono što volite to je kao da vam netko pokloni 5 dana u tjednu (dobro, u našem slučaju 7 dana u tjednu).


Iskustva naših klijenata:

Za suradnju sa STUDIOM CRC i fotografa Roberta imamo samo riječi pohvale – od profesionalnog pristupa poslu, poštivanja dogovora, naših želja i rokova isporuke, do same kvalitete fotografija. Komentari rodbine i prijatelja također su pozitivni, te bismo ga rado preporučili svim mladencima koji žele lijepe uspomene na dan njihovog vjenčanja po prihvatljivoj cijeni.
— Nikolina i Ivica
Što se tiće vašeg angažmana na našem vjenčanju bez imalo ustručavanja mogu reći da ste vi odradili najbolji posao od svih koje smo imali u našoj “službi”.
Sa našim fotografijama smo izrazito zadovoljni te mislim da nisu mogle bit bolje! Cijelu suradnju mogu ocijeniti samo odličnom ocjenom.
Što se tiće preporuke drugima, za svaku ste preporuku bez daljnjega!
Komentari na vaše fotografije su bili odlični pogotovo na wedding book za koji je bilo komentara “ovo je predobro” , “ovakvo nešto još nikad nisam vidjela“.
Još jednom pohvaljujem vaš angažman koji ste odradili na vrhunskoj razini uz, moram spomenuti sasvim korektnu cijenu obzirom na neke druge fotografe te kvalitetu usluge.
— Ljubica i Ivan
Malo je reći da smo zadovoljni. Fotografije koje smo dobili su točno ono što smo htjeli, točno ono što smo Robertu objasnili da želimo. Kada smo ih prvi put vidjeli, bili smo oduševljeni! A bilo je i suza. Pogodite čijih. :)
Suradnja je bila izuzetna! Prije svega, on je fotograf i ljudina. Ugodno nam je bilo na dogovorima, nikad nije kasnio i mijenjao planove, a pažljivo je slušao što želimo i ispitivao nas kako smo sve zamislili. Poslušao je naše želje, ali i dao nama savjete i sugestije, a to se pokazalo kao pun pogodak. Naše zadovoljstvo možda najbolje opisuje činjenica da smo mu poslije vjenčanja rekli da obavezno da naš kontakt mladencima koji razmišljaju o njegovom angažmanu, jer smo svima htjeli ispričati sve najbolje o njemu. Tijekom fotografiranja je bio vrlo strpljiv i sjajno raspoložen. Na samom vjenčanju je bio gotovo neprimjetan, ali smo kasnije po albumu vidjeli da je uvijek bio na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Robert je konkretan fotograf, ono što dogovori, to i isporuči. Zato je i uvelike uljepšao dan našeg vjenčanja i napravio fotografije za vječnost.
Već smo ga preporučili mnogima, a to i dalje radimo. Svi naši prijatelji i rodbina su bili očarani fotografijama. Naša suradnja nije stala nakon vjenčanja, oboje smo ga angažirali i u poslovne svrhe (poslovni događaj i službene fotografije zaposlenika i ureda) i rezultati su bili odlični.
Uhvatio je nevjerojatne emocije, napravio fotografije koje doista pričaju tisuću riječi.
— Ana i Vladimir
Zadovoljni smo izborom fotografija koje smo dobili u booku, kao i fotografijama samima. Dobili smo prije tiska prijedlog booka te zasebno i širi izbor fotografija. Ispostavilo se da praktički i nije bilo potrebe za nekim izmjenama ili korekcijama na slikama, osim dvije-tri sitnije izmjene u vezi izbora slika ili rasporeda na stranici. Cijeli book je osmišljen tako da ima glavu i rep, odnosno ima neku svoju priču od početka do kraja. Ima tu raznih stilova, od manjih slika do duplerica, fotki s izraženim bojama do umjetničkih crno bijelih, ali dojam je takav da je svaka stranica booka pažljivo osmišljena, a cijeli book dobro balansiran.
Oko izbora lokacija smo imali dosta razgovora i dogovora prije vjenčanja. Na kraju smo malo i promijenili plan, no ispalo je da su nam najbolje i najdraže slike baš s one lokacije koju smo odabrali u zadnji tren.
Samo fotografiranje je prošlo u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, iako nismo bili naviknuti na fotografiranje, poziranje i ostale stvari koje to prate.
Svi prijatelji i rodbina koji su vidjeli book su bili iznenađeni koliko to sve skupa lijepo i profesionalno izgleda, baš kao na profi izdanjima kakve viđamo na reklamama.
Sve u svemu, cijeli foto session nam je ostao u vrlo lijepom sjećanju, definitivno za preporuku, od dogovaranja svih detalja prije samog vjenčanja, samog fotografiranja te poštivanja dogovorenih rokova i opsega usluga. Sve je prošlo korektno i profesionalno, ali istovremeno u opuštenom i prijateljskom tonu.
— Željka i Hrvoje
Suradnja s Robertom uoči našeg vjenčanja ostala je mom suprugu i meni u vrlo lijepom sjećanju. Ponudio nam je zanimljive lokacije za fotografiranje, saslušao naše želje i ideje pa smo zajedno složili zgodan mozaik u stilu “za svakoga po nešto”. Pomogao nam je da se opustimo, zabavimo te na kraju i uživamo, na što se, imam osjećaj, često zaboravi u cijeloj strci.
Robert je uspio uhvatiti najljepše trenutke, čak i one spontane za koje mislimo da ih nitko neće primijetiti, a koji te poslije kad ih vidiš na fotografiji najviše razvesele.
Roberta od srca preporučujem svim našim prijateljima i veselim se našoj ponovnoj suradnji.
— Marina i Teo
Gospodina Roberta upoznali smo na sajmu vjenčanja. Već nam se na prvi pogled učinio drugačijim od drugih. Odmah smo prepoznali njegovu umjetničku dušu, zanesenost i entuzijazam. To je bilo to. Yuppi! Imamo svog fotografa.
Samo snimanje je proteklo ugodno i opušteno. Čak i nas nenaviknute na snimanje uspio nas je ubrzo “sprijateljiti” s objektivom. Ni sami ne znamo kako, ali uspio je nenametljivo popratiti sve ključne trenutke od početka do kraja vjenčanja.
A tek nakon što smo vidjeli naše fotografije s vjenčanja, a pogotovo wedding book, shvatili smo da smo imali posla s pravim zaljubljenikom u fotografiju i umjetnikom.
Svakome bismo ga preporučili.
— Aleksandra i Vladimir