Poslovni portreti

Poslovni portreti su u pravilu formalni portreti vlasnika ili rukovoditelja poslovnog subjekta ili zaposlenika. Poslovni portreti mogu biti grupni i pojedinačni, Razlikuju se i po primjeni i stilu pa razlikujemo jednostavne portrete zaposlenika (npr. za web ili poslovne iskaznice) i portrete vodećih ljudi tvrtke kojima se posvećuje veća pažnja a često se koriste i usluge make-up stručnjaka i stilista.

Ponuda poslovnih portreta ovisi o potrebnoj razini usluge, količini finalnih obrađenih fotografija, vremenu potrebnom za fotografiranje i obradu i dodatnim troškovima (make-up, asistent, putni troškovi i sl.).

Poslovne portrete moguće je napraviti i u vašem poslovnom ili privatnom okruženju, dovoljan je i jednobojni komad zida a po potrebi mi donosimo foto pozadine sa sobom. Tako nema gubitka vremena i odlazaka u studio, sve se može napraviti u vama poznatom okruženju koje se onda može i uključiti u dio fotografija kao pozadina kako bi se dodatno naglasio kontekst i uloga osobe u poslovanju.

Poslovni portreti STUDIO CRC