Profesionalno fotografiranje interijera hotela, apartmana i nekretnina

Fotografiranje se vrši profesionalnom opremom velike rezolucije na lokaciji, po potrebi uz upotrebu dodatne studijske rasvjete BOWENS ili rasvjete s baterijskim bljeskalicama.
 
Za fotografiranje nekretnina koristimo i objektive s pomičnim lećama specijalizirane za fotografiranje nekretnina koji ispravljaju okomite linije tzv. padajuće zgrade (vidi desno).
 
Posebno ističemo ponudu za fotografiranje hotela, apartmana, soba i sličnih nekretnina za iznajmljivanje gdje već za cijenu nekoliko dana najma dobijete fotografije kojima možete istaknuti svoju ponudu iznad konkurencije u ponudi apartmana.
Uslijed velike ponude apartmana na booking.com korisnici najviše pozornosti pridaju fotografijama smještaja po kojoj procjenjuju ne samo kvalitetu smještaja nego i čistoću, higijenu ali i cjelokupnu profesionalnost i poslovnost iznajmljivača.
 
Za ponudu fotografiranja apartmana molimo da nam pošaljete upit uz napomenu da je za ponudu fotografiranja soba i apartmana najvažniji broj potrebnih finalnih i obrađenih fotografija što je vezano uz broj i veličinu prostorija za fotografiranje.
Dobre fotografije apartmana investicija koja se vrlo brzo vraća.

Profesionalne fotografije apartmana za iznajmljivanje su investicija koja se vrlo brzo vraća kroz povećani booking, kvalitetnije goste i veće cijene.

Fotografiranje apartmana nudimo za Zagreba i okolicu, dok za daljnje destinacije molimo da nam pošaljete upit.
Za fotografiranje nekretnina za prodaju ili iznajmljivanje imamo detaljne upute koje vam šaljemo prije termina fotografiranja kako bi adekvatno pripremili prostor.
Obrada gotovih materijala za web ili tisak, priprema fotografija za postavljanje na booking.com. Posebna obrada je moguća prema dogovoru.
 
Klijenti koji ugovore fotografiranje smještajne jedinice s više apartmana za fotografiranje mogu dobiti i dodatni popust.
Također je moguće ugovoriti i uslugu fotografiranja cijelog objekta uključujući i uslugu fotografiranja recepcije, parkinga ili vanjskih dijelova nekretnine.

Posebna vrsta usluge je fotografiranje stana za prodaju za privatne korisnike gdje je cilj napraviti najbolje fotografije uz što ekonomičniju cijenu.

Pogledajte galeriju naših fotografija nekretnina za privatne i poslovne korisnike: